
سروش صحت: خوشحالم که نه طرفدار استقلالم و نه پرسپولیس/باید از تراکتور، سپاهان و مس سرچشمه حمایت شود
صحت در این گفت و گو نه درباره فیلم هایش می گوید و نه سینما او فقط درباره فوتبال حرف می زند.
به گزارش ستاره ها؛ سروش صحت در پایان سال گذشته، جزو سه میهمان سینمای ایران، در برنامه 90 بود. او به همراه رامبد جوان و حبیب رضایی به استودیو این برنامه رفت تا یکی از آن برنامه های ماندگار عادل فردوسی پور در ذهن همه بماند. صحت که در آن برنامه نشان داد چقدر فوتبالی است، در گفت و گوی تازه، کنایه تندی به هواداران ایرانی می زند. او می گوید: «من فوتبال بازی نمی کنم اما خیلی طرفدار بدی هستم. از آن طرفدارها که مفت نمی ارزند چون طرفدار واقعی نباید به دنبال دلیل و منطق باشد و نبابد با هر ورزش بادی تصمیمش را عوض کند. باید خارج از هر منطق و معیار و دلیلی طرفدار تیمش باشد. طرفدار باید در هر شرایطی پا به پای تیمش برود ولی من هیچ کدام از این خصلت ها را ندارم و مثل آب خوردن تیمم را عوض می کنم.» اغلب طرفداران فوتبال در ایران به همین شکل از تیم شان طرفداری می کنند. با هر گل، ممکن است به سرعت «بارباپا» تغییر موضع دهند. این جمله معروفی بود که عادل فردوسی پور در آن بازی معروف ملوان و پرسپولیس در ابتدای فصل گذشته و بعد از گل تساوی قرمزها، به زبان آورد.
صحت درباره نوع طرفداری اش و معادلاتی که برای انتخاب یک تیم در سرش مرور می کند، می گوید: « گاهی طرفدار قهرمانم و گاهی طرفدار تیم بازنده. گاهی طرفدار تیمی هستم که فکر می کنم وضع اقتصادی کشورش حراب است و احتیاج به برد دارد. گاهی طرفدار تیمی که ستاره آن را دوست دارم و گاهی طرفدار تیمی که مثلا یکی از اقوام مان در آن شهر زندگی می کند. طرفدار آرژانتین هستم به خاطر مسی ولی یک زمان طرفدار برزیل بودم. از آلمان همیشه بدم می آمد ولی چون الان لو سرمربی آن است خوشم می آید. چون ماتراتزی به زیدان اهانت کرد از ایتالیا بدم می آید اما چون مقابل آلمان خوب بازی کرد، از آن خوشم آمد. اما از آن طرف چون وضع اقتصادی اسپانیا خراب است، دلم می خواست این تیم ببرد. ولی بعد دیدم وضع اقتصادی ایتلیا خراب تر است برای همین دوباره طرفدار ایتالیا شدم. خلاصه در هر بازی همه این معادلات پیچیده را دخیل می کنم اما در نهایت به نظرم دیدن فوتبال لذت دارد.»
این بازیگر و فیلم نامه نویس تلویزیون و سینما همچنین توضیح می دهد نه طرفدار استقلال است و نه طرفدار پرسپولیس: «الان خوشحالم که در تیم های ایرانی دیگر به هیچ وجه طرفدار تیم های استقلال و پرسپوایس نیستم چون این دو تیم به اندازه کافی طرفدار دارند. من فکر می کنم الان وقت حمایت از تیم های شهرستانی است تیم هایی مثل سپاهان که واقعا تیم خوبی است یا تراکتورسازی و مس سرچشمه! اینها تیم های خوبی هستند که به یک شهر انرژی می دهند. طرفدار این تیم های با جدی گرفتن آنها باید باعث شوند که فوتبال ما از دو طقبی به چند قطبی برود.»
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.