
وقتی جواد نکو درباره جنگ و انرژی هسته ای حرف می زند/ ما ایرانی ها دنبال جنگ نیستیم
جواد در این گفت و گو همچنین از پیشنهاد 4 میلیون یورویی الغرافه قطر به خودش گفت.
به گزارش ستاره ها؛ جواد نکونام در تهران سکوت کرده. او که تعطیلاتش را سپری می کند، فقط گهگاهی با سر زدن به دفتر علی فتح ا… زاده، خودش را مقابل دوربین های عکاسان و چشم های خبرنگاران را آفتابی می کند. در حالیکه این روزها بحث حضور نکو در استقلال است، این بازیکن در گفت و گویی که چند روز پیش با یکی از نشریه های اسپانیایی داشت، از ماندن در اوساسونا گفت. او به سایت دی ناوارا در شهر پامپلونا در پاسخ به این سوال که آیا با پیشنهادهایی که دارد از اوساسونا خوهد رفت، می گوید: «پیشنهادهای خوبی از ترکیه و قطر دریافت کرده ام ولی همانطور که پیش از این نیز گفته ام، تمایل زیادی دارم که دوباره در اوساسونا بمانم.» البته پس از این حرف های جواد، رئیس جدید باشگاه اوساسونا اعلام کرد جدایی نکونام از این تیم قطعی است. سایت دی ناوارا همچنین این تیتر را از قول نکو نوشته: «اگر دنبال پول بودم تا الان به قطر و ترکیه رفته بودم.» جواد در این گفت و گو توضیح می دهد: «من سال های بسیار خوبی در این تیم سپری کرده ام. زندگی بسیار خوبی نیز در اینجا دارم.» جواد همچنین درباره جزئیات پیشنهادهایی که دارد، می گوید: «من از ترکیه نیز پیشنهاد داشتم و هنوز دارم. در برهه ای از فصل من به مدت چهار روز با باشگاه بر سر پیشنهادی که از ترکیه ای ها داده بودند، مذاکره کردم. سال گذشته نیز باشگاه الریان به من پیشنهاد داد. در حال حاضر نیز الغرافه به مدیر برنامه هایم پیشنهاد خوبی داده. هنوز مثل سال گذشته فکر می کنم و موضعم نسبت به آن زمان فرق نکرده. می خواهم همان جوابی را که به الریان دادم، به قطر هم بدهم. واقعیت این است که دوست ندارم اوساسونا را ترک کنم. فعلا به پول فکر نمی کنم وگرنه الان در لیگ ترکیه یا قطر بودم. الغرافه حتی قبول کرده که پول رضایت نامه دو میلیون یورویی من را پرداخت کند و دو میلیون یورو نیز به خودم بدهد. این رقم برای من بسیار مناسب است ولی در دوران بازیگری ام هیچگاه به دنبال پول نبودم و نیستم.»
خبرنگار این سایت از نکو می پرسد که آیا او در اوساسونا به بازیگری اش خاتمه می دهد؟ جواد هم حرفش را اینگونه رد می کند: «نه، من برای آینده نقشه هایی کشیده ام. قصد دارم در ایران از فوتبال خداحافظی کنم. ما در تهران دو باشگاه بزرگ داریم که به آبی و قرمزها مشهور هستند. این دو رقابتی سنتی ندارند و همیشه هنگام برگزاری بازی شان 110 هزار تماشاچی به ورزشگاه می رود. حتی نوکمپ نیز این تعداد تماشاچی در بازی ال کلاسیکو در خود ندیده. من دوست دارم در تهران از فوتبال خداحافظی کنم. به یکی از این دو تیم خواهم رفت(البته او نگفته قطعا استقلال!). علاوه بر فوتبال، اعضای خانواده من در ایران هستند. من آدمی کاملا احساساتی هستم و ارتباط عاطفی زیادی با خانواده ام دارم. به همین دلیل به تهران می روم و به زندگی ام ادامه می دهم.» او البته یک قول هم داد: «خیلی دوست دارم که به فوتبالیست های کوچک کمک کنم و به آنها آموزش بدهم به همین دلیل هر زمانیکه توانستیم برای آموزش آنها به اوساسونا می آیم.»
جواد: ایران دنبال جنگ نیست
در بخش انتهایی این گفت و گو هم خبرنگار دی ناوارا درباره مسایل سیاسی از این بازیکن می پرسد. او در پاسخ به این سوال که نظرت درباره انرژی هسته ای ایران چیست، پاسخ می دهد: «هیچ مشکل و نگرانی ای در این باره وجود ندارد. گاهی رسانه ها مسئله را بزرگ می کنند. خانواده من در ایران هستند و کوچکترین مشکلی برایشان وجود ندارد. ایران کشوری است بسیار آرام.» سوال پایانی هم از جواد این است؛ آیا فکر می کنید در خاورمیانه جنگی به وجود بیاید؟ «نه، به نظر من این اتفاق رخ نخواهد داد. ممکن نیست. جنگ نشود، برای همه بهتر است. ایران اصلا علاقه ای به جنگ ندارد.»
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.