تصویربرداری فیلم «ویلای ساحلی» از سرگرفته شد+ عکس

فیلمبرداری «ویلای ساحلی» به کارگردانی کیانوش عیاری از سر گرفته شد.

به گزارش ستاره ها و به نقل از ایسنا؛ کیانوش عیاری از حدود ۲۰ روز قبل ساخت جدیدترین فیلمش را با نام «ویلای ساحلی» در یکی از شهرهای شمالی کشور کلید زد ولی چند روز قبل به دلیل مشکلات جسمی ناشی از دیابت در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد تا وضعیت عمومی‌اش بررسی شود.

شبنم عرفی‌نژاد مدیر برنامه‌ریزی فیلم «ویلای ساحلی»  در این باره گفت:

«آقای عیاری روز گذشته (۲۴ مهرماه) از بیمارستان مرخص شده‌اند و حالشان خوب است. در حال حاضر هم گروه در تدارک شروع کار و برگشت به شمال است تا ادامه فیلمبرداری را از سر بگیریم.»

عیاری پس از حدود ۶ سال از آخرین فیلمش «کاناپه»، تصمیم به ساخت فیلمی تازه گرفته است. پیش‌تر نام فیلم او «رکر» بود و الان هم نام موقت «ویلای ساحلی» را دارد. در این فیلم که گویا یک کمدی است، رضا عطاران، پژمان جمشیدی و ریما رامین‌فر از جمله بازیگران هستند.

به گزارش ستاره ها، جدیدترین ساخته عیاری داستان خانواده‌ای روستایی را روایت می‌کند که به عنوان سرایدار قرار است برای ۶ ماه از یک ویلا نگهداری کنند. چاوش، صاحب ویلا، قرار است برای دانشگاه رفتن دخترش ۶ ماه در خارج از ایران زندگی کند و ویلا را به یونس (پژمان جمشیدی) و همسرش (ریما رامین‌فر) می سپارد و آنها با ۳ فرزندشان به ویلا نقل مکان می کنند، اما برادر زن یونس (رضا عطاران) با ورود به خانه داستان‌هایی رقم می‌زند.

دیگر مطالب
درج نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!