تهامی: عمرم را پای بازیگری گذاشتم

کوروش تهامی: سینما را بسیار دوست دارم چرا که سالهاست این هنر با من است و لحظه به لحظه با آن زندگی کردم و جزو جدانشدنی از زندگی من محسوب می‌شود چرا که عمری را برای سینما گذاشته‌ام.

به گزارش ستاره ها و به نقل از میزان؛ کوروش تهامی با اشاره به فرارسیدن روز ملی سینما گفت:

شخصا این روز که برای همه ما عزیز است را به همکارانم و علاقمندان به سینما تبریک می‌گویم، امیدوار در سال جدید سینمایی شاهد ارتقا و رشد این هنر و همچنین رونق دوباره سالنهای سینما باشیم.

سینما تا دوران اوجش هنوز فاصله دارد

هرچند سینما از ابتدای سال جاری به طور کامل بازگشایی شده اما همچنان باید در انتظار روزهای پرهیاهوی این هنر باشیم، روزهایی که سالن ها مملو از جمعیت تماشاگران باشند، طبیعتا بعد از دو سال سخت کرونایی رسیدن به نقطه مطلوب سینما زمان بر است.

عمرم را برای سینما گذاشتم 

سینما را بسیار دوست دارم چرا که سالهاست این هنر با من است و لحظه به لحظه با آن زندگی کردم و جزو جدانشدنی از زندگی من محسوب می‌شود چرا که عمری را برای سینما گذاشته‌ام.

یک فیلم خوب در روح و روان و فکر هر مخاطبی تاثیر خیلی مثبتی دارد، به نظر من سینما یکی از ملزومات سال‌هایی هست که داریم در آن زندگی می‌کنیم و باید تبدیل به یک عادت در زندگی‌ همه افراد شود و مردم به صورت تعریف شده برای تماشای فیلم به سینما‌ها بروند.

به هر قیمتی نباید مخاطب را به سینما کشاند 

من اصلا معتقد نیستم که به هر قیمتی با هر فیلم و نمایشی مردم را به سینما بکشانیم. باید به آن مرحله‌ برسیم که در طول سال ۱۵ الی ۲۰ فیلم درجه یک داشته باشیم که بشود از آن تمام قد دفاع کرد و پایشان ایستاد.

سینمای ما از سوی کل دنیا مورد تعریف و تمجید قرار گرفته، ولی با این حال تعداد فیلم‌های درجه یکمان آنقدری نیست که با افتخار بگوییم امسال ۲۰ فیلم خوب داشتیم که تمام قد می‌توان از آن‌ها دفاع کرد.

مردم هم با انتخاب دقیق خودشان می‌توانند برای تولید فیلم‌های خوب خط و جهت بدهند.

مخاطب امروز بسیار باهوش است و دسترسی به فیلم‌های روز دنیا دارد و فیلم‌های با کیفیت زیادی را دیده است پس ما نمی‌توانیم مخاطب امروز رو به سمت سینمای سطحی سوق دهیم چرا که مخاطب متوجه کیفیت یک اثر می‌شود و خوب را از بد تشخیص می‌دهد.

دیگر مطالب
درج نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!