وزیر ارشاد: «برادران لیلا» شامل محرومیت‌ های قانونی می‌شود

فیلم «برادران لیلا» در ایران مجوز اکران نداشت و به آن‌ها اعلام شده بود که اگر بدون اخذ مجوز اکران به جشنواره کن بروند طبیعتا مشمول مواد قانونی می‌شوند

به گزارش ستاره ها؛ محمدمهدی اسماعیلی امروز ۱۱ خرداد پس از جلسه هیات دولت درباره حواشی فیلم «برادران لیلا» به نویسندگی و کارگردانی سعید روستایی در جشنوار کن ۲۰۲۲ گفت:

طبق قانون، فیلم‌های ایرانی که در جشنواره‎های خارجی شرکت می‌کنند باید مجوز اکران گرفته باشند و حتی خود آکادمی اسکار هیچ فیلمی را بدون مجوزهای داخلی نمی‌پذیرد.

فیلم «برادران لیلا» در ایران مجوز اکران نداشت و به آن‌ها اعلام شده بود که اگر بدون اخذ مجوز اکران به جشنواره کن بروند طبیعتا مشمول مواد قانونی می‌شوند و این قضیه به تهیه‌کننده و کارگردان فیلم هم اعلام شده بود و چون فیلم را بدون مجوز اکران به کن بردند، شامل محرومیت‌های قانونی می‌شود.

برای اینکه این مشکلات پیش نیاید سازمان سینمایی از عوامل فیلم دعوت کرد که مراحل صدور مجوز را انجام دهند اما این اتفاق نیفتاد.

 

دیگر مطالب
درج نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!