خشایار راد: سریال کمدی «وضعیت زرد» ماه مبارک رمضان به آنتن می‌رسد

یکی از بازیگران ثابت سریال های طنز تلویزیونی به خصوص آثار رضا عطاران در ماه مبارک رمضان خشایار راد است که با توجه به نوع و جنس بازی اش در نقش های منفی و گاهی خاکستری همیشه در خاطر مخاطبان مانده است.

به گزارش ستاره ها و به نقل از برنا؛ خشایار راد ضمن اشاره به فعالیت های سال گذشته و سال پیش رویش به نکات جالبی در خصوص وضعیت اقتصادی در حوزه بازیگری اشاره کرد.

بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون را که معمولا با سریال‌های طنز تلویزیون و آثار کمدی سینما به خاطر داریم برای اولین بار با مجموعه تلویزیونی «جدی نگیرید» کار خود را در تلویزیون آغاز کرد.

او که در «خانه به دوش» رضا عطاران بیش از همیشه دیده شد، با آثاری چون «کاتیوشا»، «آقای الف»، «خوابگاه دختران» در سینما درخشید و با «کوچه اقاقیا»، «متهم گریخت»، «زندگی به شرط خنده» «خوش‌نشین‌ها»، «زن بابا» «دزد و پلیس» و…. یکی از پایه های ثابت طنز سیما محسوب می شود.

خشایار راد در خصوص اینکه سال گذشته را چگونه پشت سر گذاشته است و چه برنامه هایی در دست داشت گفت:

در سال گذشته چندین کار در دست داشتم که یکی از آن ها بازی در فصل دوم سریال کمدی «وضعیت زرد» به کارگردانی مجید رستگار بود که قرار است از ماه مبارک رمضان به آنتن برسد علاوه بر آن نیز مشغول بازی در سریال «پلاک 13» آرش معیریان بودم که از شبکه سه سیما به پخش رسید.

وضعیت تولیدات نمایشی

هیچ زمان تولیدات ما نه صددرصد با کیفیت بوده اند و نه آنقدر ضعیف عمل کرده اند درواقع تولیدات ما بین میانه حرکت کرده اند. اما نکته ای که باید مد نظر قرار داد این است که همیشه تولید آثار بر مبنای بودجه و سرمایه جلو رفته است و بر طبق همان اندازه کیفیت را برآورد کرده اند و اقتصاد همیشه در کار تصویر حرف اول را می زند.

تاثیر شبکه نمایش خانگی بر کیفیت آثار تلویزیونی

شبکه نمایش خانگی به تلویزیون هیچ کمکی نکرده است و به نظر من مردم را بیشتر به سمت خود و فضای مجازی مانند فیلیمو و آپارات و… هدایت کرده است.

دیگر مطالب
درج نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد!