
جنجال پسر فرامرز قریبیان در صدا و سیما!
سام قریبیان گفت: حالا فهمیدم چرا آقای قریبیان پدر، پاشون رو در در مکانها و ساختمانهای دولتی مثل صدا و سیما و رادیو نمیگذارند.
این روزها فیلم خوب گناهکاران، ساخته فرامرز قریبیان بر پرده سالنهای سینمای ایران است. سام قریبیان، فرزند فرامرز، نویسنده این فیلم هم هست و در یادداشت ارسالی به کافه سینما، از تجربه اش در برخورد با سازمان صدا و سیما، میگوید:
«به علت برخورد بسیار زننده و غیرحرفهای و غیرفرهنگی از طرف حراست و مخصوصا رادیو نمایش که حتی زحمت هماهنگ کردن مهمانی رو که خودشون دعوت کرده بودن، ندادند چند دقیقه قبل از حضور در برنامه چند شب پیش با اجرای ایوب آقاخانی انصراف دادم و متاسفم که هنوز بعضی از دوستان رسم مهماننوازی رو در این دیار یاد نگرفتن. حالا فهمیدم چرا آقای قریبیان پدر، پاشون رو در در مکانها و ساختمانهای دولتی مثل صدا و سیما و رادیو نمیگذارند.
این درس عبرتی شد برای ما که با آدمهای به ظاهر فرهنگی و در باطن […] و از خود راضی، صحبت نکنیم. دوستان زحمت عذرخواهی هم نکشیدن چه برسه به مهماننوازی… به هرحال گذر پوست به دباغ خونه میفته.»
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.