
نمایندگان آمریکا در مذاکرات هسته ای با ایران چه کسانی هستند؟
هیات اعزامی آمریکا به مذاکرات هسته ای یکی از برجسته ترین کارشناسان پیشرو تحریم در دولت آمریکا را با خود به همراه می آورد که حکایت از احتمال لغو تحریم ها دارد.
رویترز نوشت: هیات اعزامی آمریکا به مذاکرات هسته ای یکی از برجسته ترین کارشناسان پیشرو تحریم در دولت آمریکا را با خود به همراه می آورد که حکایت از احتمال لغو تحریم ها دارد.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا رهبری هیات آمریکا را در مذاکرات با ایران برعهده خواهد داشت.
مسئله ی اصلی در این مذاکرات گام های احتمالی ایران در مورد برنامه هسته ای خود و در مقابل لغو تحریم ها توسط قدرت های بزرگ است.
آدام زوبین مدیر دفتر کنترل سرمایه خارجی وزارت خزانه داری آمریکا و از کارشناسان برجسته تحریم در این هیات حضور دارد.
جیمز تیبی مشاور ارشد وندی شرمن در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین المللی، پاینت تالوار مدیر کل ارشد در کاخ سفید در امور ایران، عراق و خلیج فارس و ریچارد نفیو معاون هماهنگ کننده سیاست های تحریمی در وزارت خارجه آمریکا از جمله اعضای هیات آمریکایی هستند.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.