اولیازاده: محسن قهرمانی هدیه ما را قبول نکرد

اولیا زاده گفت :او ادامه می‎دهد: «محسن قهرمانی در سایر امور کمک‎های زیادی به ما کرد و ما هم می‎خواستیم مبلغی به عنوان هدیه به او بدهیم اما این مبلغ را هم قبول نکرد و بدون هیچ پولی مشکلات‌مان را حل کرد.»

به گزارش ستاره نیوز و به نقل از ویژه نامه خبرورزشی خراسان بزرگ  در میان هیاهوی داوری دیدار تیم‎های پرسپولیس و سپاهان، علی دایی پای تیم فوتسال پرسپولیس مشهد که قرار بود با خرید امتیاز در لیگ برتر بازی کند را هم وسط کشید و گفته بود «محسن قهرمانی» تقاضای امتیاز فوتسال از باشگاه پرسپولیس داشته و به خاطر مخالفت با این درخواست قهرمانی، در بازی با سپاهان علیه تیمش قضاوت کرده است اما «محمد اولیاءزاده» کسی که به دنبال تیم‌داری فوتسال با نام پرسپولیس در مشهد بود، در گفت‎وگو با « ویژه نامه خبرورزشی خراسان» این اظهارات دایی را تکذیب کرده و می‎گوید: «این بحث‎ها مربوط به تیر ماه است. آن زمان ما به دنبال کسب امتیاز پرسپولیس برای مشهد بودیم و از قهرمانی خواستیم با توجه به شهرتش با مسئولان پرسپولیس مذاکره کند، اما قهرمانی نپذیرفت و گفت اگر چنین درخواستی بکند در آینده برایش دردسر درست می‌شود، در نهایت هم حسین شمس پیگیر کارهای ما بود و نامه درخواست از پرسپولیس را شمس پیگیری کرد.»
او ادامه می‎دهد: «محسن قهرمانی در سایر امور کمک‎های زیادی به ما کرد و ما هم می‎خواستیم مبلغی به عنوان هدیه به او بدهیم اما این مبلغ را هم قبول نکرد و بدون هیچ پولی مشکلات‌مان را حل کرد.»

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.