گل محمدی: به نفع باشگاه تصمیم می گیرم/اختیارات نداشته باشم می روم

وضعیت یحیی گل محمدی در پرسپولیس در پرده از ابهام قرار دارد؛ سوال این است که او سرمربی پرسپولیس شده یا نه؟

علیرضا جوادی
 مقامات باشگاه اعلام می کنند که گل محمدی مربی تیم است و به علت نبود سرمربی به طور موقت هدایت پرسپولیس به او واگذار شده است اما شواهد و قراین نشان می دهد نه تنها گل محمدی به طور حتم سرمربی پرسپولیس خواهد بود بلکه اصلا با همین هدف به این تیم آمده است. گفته می شود جدایی گل محمدی از صبا با وعده سرمربی گری پرسولیس بوده است هرچند خود او این قضیه را تکذیب می کند اما تا حدودی بازگشت علی کریمی در میانه نیم فصل این فرضیه را قوت بخشید. گل محمدی در باره مربی یا سرمربی بودن خود می گوید: «‌فعلا که من مربی پرسپولیس هستم و هر زمان‌که تکلیف‌ ‌آقای مانوئل مشخص شود، تکلیف من هم در پرسپولیس مشخص می‌شود.»
گل محمدی پس از در اختیار گرفتن هدایت پرسپولیس برای خود کادر فنی انتخاب کرد؛ این یکی از شواهد سرمربی شدن اوست. گل محمدی در این باره می گوید: «این اصول کار من است که در هر جایی‌ باشم مستقل کار کنم. همیشه این اصول را برای خودم داشتم که بازیکنان و کادرفنی‌ام را خودم انتخاب کنم. اگر قرار باشد جایی کار کنم که اختیار نداشته باشم اصلا به آن‌جا نمی‌روم. از روز اول هم همین حرف‌ها را زدم.»
گل محمدی درباره حضور یا عدم حضور ژوزه اظهار نذر نمی کند و گفته است در مقامی نیست که در این باره نظری بدهد: «بهتر است در این باره از مدیران بپرسید.» همچنین گل محمدی در پاسخ به این موضوع که گفته می شود بازیکنانی را کنار می گذارید، توضیح می دهد: «سعی می‌کنیم تصمیماتی بگیریم که در جهت منافع باشگاه باشد و کمترین ضرر و بیشترین سود را نصیب باشگاه کند.» 
 
 

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.